3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

Afvoer Ontstoppen Nijmegen

Wij beëindigen uw afvoer verstopping!

Afvoer ontstoppen Nijmegen

Afvoer ontstoppen Nijmegen? Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? En is het u niet gelukt om het zelf op te lossen? Riool Ontstoppen Nijmegen staat voor u klaar!

Om een verstopping te verhelpen zijn er tal van middelen en gereedschappen die u kunt gebruiken. Helaas werken niet alle mogelijkheden even effectief. Daarom leggen wij op deze pagina uit wat wel en wat juist niet werkt. Hopelijk lukt het u dan om de afvoer zelf te ontstoppen. Indien dit niet het geval is, raden wij u aan om een ervaren loodgieter in te schakelen.

Wilt u de hulp van onze loodgieter bij het ontstoppen van uw verstopte afvoer? Bel nu vrijblijvend met 024 211 01 63 om uw klus te bespreken. Afvoer Ontstoppen Nijmegen helpt u graag!

Ontstoppingsdienst Nijmegen

Bent u op zoek naar een ontstoppingsdienst in Nijmegen? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Riool Ontstoppen Nijmegen kan u helpen met alle afvoerproblemen. Wij hebben voor ieder probleem met de afvoer een passende oplossing.

Behalve het verhelpen van de verstopping kunnen wij u ook voorzien van advies en tips om ervoor te zorgen dat de verstopping niet zo snel weer gebeurt en dat de afvoer in goede staat blijft.

Wilt u een afspraak maken met onze Ontstoppingsdienst Nijmegen? Neem dan contact met ons op via 024 211 01 63. Onze loodgieters helpen u zo snel mogelijk!

Bij spoed 24/7 bereikbaar

Heeft u met spoed een loodgieter nodig omdat de wc (bijna) overstroomt met doorspoelen? Of komt er water uit de gootsteen omhoog? Dan is het aan te raden om zo snel mogelijk contact op te nemen met een loodgieter van Riool Ontstoppen Nijmegen. U heeft zeer waarschijnlijk te maken met een ernstige verstopping.

Wilt u met spoed een loodgieter inschakelen? Bel dan direct op met Afvoer Ontstoppen Nijmegen via 024 211 01 63. Wij komen zo snel mogelijk naar u toe!

Afvoerfilter schoonmaken

Een vaatwasser of wasmachine beschikt over een afvoerfilter om een verstopping te voorkomen. Het is daarom wel belangrijk om regelmatig de afvoerfilter te controleren en schoon te maken. Het is mogelijk dat er een ophoping ontstaat in de filter.

Afvoerfilters schoonmaken is niet moeilijk. Wanneer u de filter gedemonteerd heeft, kunt u de filter schoonmaken in warm water en sop. U kunt de filter weer terugplaatsen wanneer de filter goed opgedroogd.

Heeft het schoonmaken van de filter het probleem niet verholpen? En wilt u dat een loodgieter er eens naar kijkt? U kunt contact opnemen met Afvoer Verstopt Nijmegen via 024 211 01 63.

Sifon controleren

Een sifon is de zwanenhals onder de gootsteen en fungeert normaal gesproken als stankafsluiter. Het kan echter ook zijn dat de sifon de oorzaak is van een verstopping in de afvoer.

Het controleren en schoonmaken van de sifon kan daarom niet ontbreken bij een verstopping in de afvoer. Dit kunt u doen door de sifon los te draaien en al het vuil te verwijderen met warm water en sop. Wanneer de sifon schoon is, kunt u de sifon weer vast draaien.

Heeft het schoonmaken van de sifon het probleem niet opgelost? En wilt u de hulp van een loodgieter? Neem dan contact op met Riool Ontstoppen Nijmegen via 024 211 01 63.

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

De afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn is ook een optie wat u kunt proberen om de verstopping te verhelpen. Deze methode kost weinig geld en hiermee kunt u ook geen schade aanrichten aan de afvoer. Hieronder leggen wij uit hoe u dit kunt doen.

Pak een emmer of bak en vul de bodem met wat zuiveringszout (baking soda). Voor een sterker effect voegt u hier wat azijn aan toe. Meng dit goed door elkaar. Vul de emmer of bak vervolgens met warm water en roer het mengsel nog een goed door elkaar.

De emmer of bak kan nu leeggegooid worden in de verstopte afvoer. Hierbij raden we u aan om de bak of emmer zo hoog mogelijk boven de verstopte afvoer te houden. Zo kunt u meer druk creëren op de verstopping in de afvoer.

Afvoer verstopping verhelpen met een plopper

Heeft u al geprobeerd om de afvoer verstopping te verhelpen met een plopper? Dit kan een zeer effectieve methode zijn maar werkt helaas niet altijd bij een hardnekkige verstopping.

Om een plopper effectief te kunnen gebruiken moet het rubber van de plopper goed aansluiten en volledig over de verstopte afvoer heen zitten. U kunt nu zuigkracht creëren door de steel van de plopper, met niet teveel kracht, op een neer te bewegen. Hopelijk komt de blokkade hiermee los en is uw verstopping snel verholpen.

Heeft het ontstoppen met de plopper niet geholpen? En wilt u de hulp van een loodgieter? Neem dan gerust contact op met Afvoer Ontstoppen Nijmegen via 024 211 01 63.

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

De afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer is een zeer effectieve methode die ook hardnekkige verstoppingen kan verhelpen. Het nadeel van deze methode is echter dat de stalen ontstoppingsveer schade aan kan richten aan uw afvoer. Wilt u het toch proberen? Hieronder kunt u lezen hoe u de veer effectief kunt gebruiken.

U duwt de ontstoppingsveer in de afvoer. Het kan zijn dat u de veer langs een bocht moet duwen. Dit kunt u doen door de veer te draaien en op gevoel een beetje te spelen. Om schade aan de afvoer te voorkomen is het van belang dat u niet te lomp doet en teveel kracht zet.

Denkt u dat u de verstopping heeft bereikt? Dan kunt u de blokkade proberen los te maken van de afvoerwand door voorzichtig te duwen, draaien en trekken aan de ontstoppingsveer. Hopelijk is de verstopping dan verholpen!

Is het u niet gelukt? Of heeft u geen ontstoppingsveer en wilt u dat onze loodgieter er naar komt kijken? Bel ons dan gerust voor een afspraak.

Voorkomen van afvoerverstoppingen

U kunt afvoerverstoppingen voorkomen door verstandig met uw afvoer om te gaan en de staat van uw afvoer in goede conditie te houden. Hoe u dit kunt doen hebben wij hieronder beschreven.

Het is van belang om geen vloeistoffen of vaste stoffen door de afvoer weg te spoelen die daar niet thuis horen. Denk hierbij aan olie, (frituur) vet en etensresten. Dit kan namelijk blijven hangen in de afvoer en zorgt na verloop van tijd voor een verstopping.

Afvoerverstoppingen ontstaan vaak geleidelijk en daarom is het aan te raden om de afvoer en riolering eens in de zoveel tijd te controleren. Dit kunnen wij voor u doen door met een camera een kijkje te nemen in de afvoer. Zo weet u precies wat de staat is van de afvoer en kunnen eventueel afvoerproblemen vroegtijdig verholpen worden.

Riool Ontstoppen Nijmegen kan daarnaast gelijk uw afvoer en riolering reinigen met een hoge druk machine. De kans op een verstopping is minimaal bij een afvoer die goed schoon is.

Bent u op zoek naar een loodgieter die u kan helpen met een verstopping? Of wilt u uw afvoer laten reinigen om een verstopping te voorkomen? Neem dan gerust contact met ons op via 024 211 01 63.

Kosten afvoer ontstoppen

Een verstopte afvoer kan erg vervelend zijn omdat het voor veel ongemak kan zorgen. Wanneer dit het geval is, wilt u natuurlijk dat het zo snel mogelijk wordt opgelost. Dan bent u bij Riool Ontstoppen Nijmegen aan het goede adres.

De kosten van afvoer ontstoppen zijn voor elke verstopping anders. De kosten zijn namelijk afhankelijk van een aantal factoren waaronder: benodigde arbeidsuren, de kosten van het gereedschap en/of machines, en de uitvoering van eventuele inspecties of reparaties.

Riool Ontstoppen Nijmegen werkt eerlijk en transparant. Onze loodgieter maakt altijd van te voren een prijsopgave waarop de benodigde werkzaamheden en bijbehorende kosten vermeld staan. De werkzaamheden worden pas gestart nadat u akkoord heeft gegeven op de prijsopgave.

Bekijk hier het complete overzicht van onze tarieven.

Heeft u last van een afvoer verstopping in Nijmegen? En bent u daarvoor op zoek naar een loodgieter? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 024 211 01 63.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Nijmegen helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Nijmegen? Riool Ontstoppen Nijmegen staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Nijmegen.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Nijmegen? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Nijmegen!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Nijmegen

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Nijmegen?

Wanneer u last heeft van een verstopping in uw riool, afvoer, wc of gootsteen kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Nijmegen via 024 211 01 63. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

U kunt uw afspraak annuleren door, 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 024 211 01 63

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Onze telefoniste spreekt een tijdblok met u af. U kunt dus verwachten dat onze monteur binnen dit tijdsbestek bij u is.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag. 

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Nijmegen?

De prijzen van Riool Ontstoppen Nijmegen zijn zeer transparant.

Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het eerste half uur betaal je €97,50 inclusief arbeid en BTW.

Wanneer de klus langer duurt dan een half uur wordt er per kwartier €29 in rekening gebracht. Dit is inclusief arbeid en BTW.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen 3 maanden na de ontstopping?

Geen probleem. Riool Ontstoppen Nijmegen komt dit gratis voor je oplossen.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Nijmegen?

Ontstoppingsdienst Nijmegen ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Ontstoppingsdienst Nijmegen verhelpt verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

De Ontstoppingsdienst uit Nijmegen helpt u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u Ontstoppingsdienst Nijmegen bereiken.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Nijmegen inschakelen? Neem gerust contact op via 024 211 01 63.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
We zijn werkzaam in Nijmegen en omstreken. Waar u ook woont in Nijmegen, wij rekenen geen voorrijkosten!

Het maakt dus niet uit of u woont in noord, oost, zuid, west, Dukenburg of Lindenholt. Wij kunnen binnen no-time bij u zijn.

Bel nu 024 211 01 63 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Nijmegen zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In veel gevallen is het lastig om zelf uw riool te ontstoppen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u misschien uw eigen verstopte riool kunt ontstoppen. Denk hierbij aan het gebruik van een ontstoppingsveer, een plopper, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Het kan zijn dat een verstopping te hardnekkig is en u de verstopping niet zelf kunt oplossen. Als dit het geval is komen wij graag uw riool ontstoppen. Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Nijmegen op 024 211 01 63.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

Iedere verstopping in de afvoer is weer anders. Wij kunnen hier dus geen éénduidig antwoord opgeven. Erg belangrijk is de oorzaak van de verstopte afvoer.

Wij komen graag langs om de verstopte afvoer te onderzoeken. Vooraf geven wij dan een prijsopgave. Bevalt de prijsopgave? Dan gaan wij direct aan de slag!

Wilt u een afspraak maken met Riool Ontstoppen Nijmegen? Neem gerust contact op via 024 211 01 63.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?

Het is erg vervelend wanneer uw wc verstopt zit. Soms kunt u deze zelf ontstoppen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een ontstopper, een ontstoppingsveer of afwasmiddel.

In sommige gevallen lukt het niet om zelf uw toilet te ontstoppen. De wc verstopping kan simpelweg te hardnekkig zijn.

Kunnen wij jou helpen met uw verstopte wc? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Nijmegen op 024 211 01 63.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 3 maanden?
Dan komen wij het gratis oplossen!

3 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

98

NA STARTTARIEF

30

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Nijmegen was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

NMHC Nijmegen

Riool Ontstoppen Nijmegen is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst. 

Dennis

Pathé Nijmegen

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Nijmegen.

Esther

Radboud UMC

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Nijmegen is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

McDonald's

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button