3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

Loodgieter Nijmegen

Wij beëindigen elke verstopping!

Loodgieter Nijmegen

Loodgieter Nijmegen? Heeft u last van een verstopping, leidingbreuk of verzakking van het riool? En bent u daarvoor op zoek naar een loodgietersbedrijf in Nijmegen? Wij helpen u graag.

Riool Ontstoppen Nijmegen heeft veel ervaring met verstoppingen. Daarnaast kunnen wij u helpen met het inspecteren, aanleggen en vervangen van riolering.

Bent u op zoek naar een Loodgieter Nijmegen? Bel dan gerust voor een afsraak naar 024 211 01 63. Wij komen u zo snel mogelijk helpen.

Loodgietersbedrijf Nijmegen

Ons loodgietersbedrijf in Nijmegen is werkzaam in Nijmegen en omstreken. Het maakt niet uit of u nu een loodgieter in Nijmegen Noord, Oost, Zuid, West of Centrum zoekt, wij kunnen snel ter plaatse zijn en berekenen geen voorrijkosten!

Het maakt onze loodgieters verder niet uit waar u in Nijmegen of de omgeving woont, wij komen zo snel mogelijk naar u toe om de verstopping te verhelpen.

Wilt u de hulp van onze loodgieter? Neem dan gerust contact op door te bellen naar 024 211 01 63.

Tarieven loodgietersbedrijf Nijmegen

Loodgietersbedrijf Nijmegen levert kwaliteit tegen eerlijke tarieven. Onze loodgieters hebben de kennis en ervaring om een efficiënte en doeltreffende werkwijze te hanteren. Zo wordt er niet onnodig tijd verspild.

Riool Ontstoppen Nijmegen kan elke verstopping verhelpen en werkt ook transparant doordat wij vooraf altijd een prijsopgave maken. Hierin staan alle werkzaamheden en kosten beschreven zodat u precies weet wat u kunt verwachten kwa kosten. De werkzaamheden worden pas gestart op het moment dat u akkoord heeft gegeven op de prijsopgave.

Het starttarief van Riool Ontstoppen Nijmegen is 97,50 euro. Hierbij is het onderzoek naar de verstopping en 30 minuten arbeid inbegrepen. Bekijk hier het overzicht van onze tarieven.

Heeft u de hulp nodig van een Loodgieter in Nijmegen? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Nijmegen. Wij zijn bereikbaar op 024 211 01 63.

Riool Ontstoppen Nijmegen

Bent u op zoek naar een loodgieter om uw riool te ontstoppen in Nijmegen? Wij helpen u graag!

Wanneer de oorzaak in uw huis zit dan kunnen onze loodgieters het probleem direct voor u oplossen. Het kan namelijk ook zijn dat de oorzaak bij de buren of de bij de gemeente Nijmegen ligt. Dan is het te hopen dat de buren thuis zijn of dat de gemeente snel haar verantwoordelijk pakt om de gemeentelijke rioolleidingen na te kijken.

Een rioolverstopping kan erg vervelend zijn wanneer het zorgt voor een stinkende lucht of zelfs een overstroming van rioolwater. Wij begrijpen goed dat u dit probleem zo snel mogelijk wilt oplossen. Riool Ontstoppen Nijmegen staat voor u klaar om ervoor te zorgen geen last meer heeft van uw rioolproblemen.

Wilt u een afspraak maken met één van onze ervaren loodgieters? Bel dan naar 024 211 01 63.

WC Ontstoppen Nijmegen

Heeft u last van een verstopte wc in Nijmegen? En bent u daarvoor op zoek naar een loodgieter om uw wc te ontstoppen? Riool Ontstoppen Nijmegen is 24/7 beschikbaar voor verstoppingen die met spoed verholpen moeten worden.

Een wc verstopping kan erg vervelend zijn, vooral wanneer het toilet nog gebruikt moet worden. Dan wil je niet dat het water met uitwerpselen in de pot blijven staan. Op zo’n moment wil je het probleem zo snel mogelijk verhelpen zodat het toilet weer normaal gebruikt kan worden.

Heeft u de hulp van een loodgieter nodig voor uw verstopte wc? Riool Ontstoppen Nijmegen komt zo snel mogelijk naar u toe om het probleem te verhelpen. Neem direct contact op door te bellen naar 024 211 01 63.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Nijmegen helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Nijmegen? Riool Ontstoppen Nijmegen staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Nijmegen.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Nijmegen? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Nijmegen!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Nijmegen

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Nijmegen?

Wanneer u last heeft van een verstopping in uw riool, afvoer, wc of gootsteen kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Nijmegen via 024 211 01 63. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

U kunt uw afspraak annuleren door, 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 024 211 01 63

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Onze telefoniste spreekt een tijdblok met u af. U kunt dus verwachten dat onze monteur binnen dit tijdsbestek bij u is.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag. 

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Nijmegen?

De prijzen van Riool Ontstoppen Nijmegen zijn zeer transparant.

Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het eerste half uur betaal je €97,50 inclusief arbeid en BTW.

Wanneer de klus langer duurt dan een half uur wordt er per kwartier €29 in rekening gebracht. Dit is inclusief arbeid en BTW.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen 3 maanden na de ontstopping?

Geen probleem. Riool Ontstoppen Nijmegen komt dit gratis voor je oplossen.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Nijmegen?

Ontstoppingsdienst Nijmegen ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Ontstoppingsdienst Nijmegen verhelpt verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

De Ontstoppingsdienst uit Nijmegen helpt u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u Ontstoppingsdienst Nijmegen bereiken.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Nijmegen inschakelen? Neem gerust contact op via 024 211 01 63.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
We zijn werkzaam in Nijmegen en omstreken. Waar u ook woont in Nijmegen, wij rekenen geen voorrijkosten!

Het maakt dus niet uit of u woont in noord, oost, zuid, west, Dukenburg of Lindenholt. Wij kunnen binnen no-time bij u zijn.

Bel nu 024 211 01 63 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Nijmegen zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In veel gevallen is het lastig om zelf uw riool te ontstoppen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u misschien uw eigen verstopte riool kunt ontstoppen. Denk hierbij aan het gebruik van een ontstoppingsveer, een plopper, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Het kan zijn dat een verstopping te hardnekkig is en u de verstopping niet zelf kunt oplossen. Als dit het geval is komen wij graag uw riool ontstoppen. Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Nijmegen op 024 211 01 63.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

Iedere verstopping in de afvoer is weer anders. Wij kunnen hier dus geen éénduidig antwoord opgeven. Erg belangrijk is de oorzaak van de verstopte afvoer.

Wij komen graag langs om de verstopte afvoer te onderzoeken. Vooraf geven wij dan een prijsopgave. Bevalt de prijsopgave? Dan gaan wij direct aan de slag!

Wilt u een afspraak maken met Riool Ontstoppen Nijmegen? Neem gerust contact op via 024 211 01 63.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?

Het is erg vervelend wanneer uw wc verstopt zit. Soms kunt u deze zelf ontstoppen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een ontstopper, een ontstoppingsveer of afwasmiddel.

In sommige gevallen lukt het niet om zelf uw toilet te ontstoppen. De wc verstopping kan simpelweg te hardnekkig zijn.

Kunnen wij jou helpen met uw verstopte wc? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Nijmegen op 024 211 01 63.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 3 maanden?
Dan komen wij het gratis oplossen!

3 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

98

NA STARTTARIEF

30

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Nijmegen was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

NMHC Nijmegen

Riool Ontstoppen Nijmegen is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst. 

Dennis

Pathé Nijmegen

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Nijmegen.

Esther

Radboud UMC

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Nijmegen is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

McDonald's

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button